Sayfalar

Follow me around the world

6 Aralık 2013 Cuma

THE BOSPHORUS BEHIND ME


 Bugün günlerden 'Kendinizi sevin, şımartın, ödüllendirin'. Benimde tarihe geçen bir günüm olsun istiyorum. 17253 yıl sonra bile bu özel gün her 6 Aralık'da 'Kendinizi sevin, şımartın, ödüllendirin' olarak kutlanmalı ve kutlansın !!! Bugün açılışı yapıyoruz o halde (veeeeeeeeee kırmızı kurdaleyi kestimmmmm). Açılışın hemen ardından alkış kıyamettt, konfettiler, peçeteler, dolarlar havalarda uçuştu. Ambiyans da süper fonda da Angara'nın bağları çalıyo, kuru pasta limonata da ikram edili, yıllardır görüşülmemiş gibi sarmaş dolaş öpüşüldü herkesle :)) ohhh misss :)) Açılışın ardından benim bugünkü ödülüm sevdiğim arkideşlerimle İstanbul'da en sevdiğim, manzarası en güzel mekanda oturmak bi de kaybettiğim güp güzelim, yepis yeni montun benzerini almak oldu :) (ağzı açık Fadime üstündeki montunu kaybetmeyi başarmışşşş) Bir anne atasözü der ki : İyi ki kendini de kaybetmemişsin çocooommm !!! Şu çamaşırları bi toplayıp ütüle de aklına başına gelsin :)))

If you one day have the chance to come to Istanbul, do visit this very nice restaurant in Cihangir. It' called 5. Kat which means Fifth Floor. The place is genuinely on the fifth floor of a very old apartment and the landscape from there is gorgeous. You'll enjoy your meal while watching Bosphorus with the ships passing throuh and the  Bosphorus Bridge with its lights flashing.




















 Kazak: Roberto Milano (Nişantaşı), Jean Pantolon: Bershka, Botlar: ShoeTek, Çanta: Laila Rowe (Washington), Saat: Levi's

Pullover: Roberto Milano (Nisantasi), Jeans: Bershka,
 Booties: Shoe Tek, Bag: Laila Rowe (Washington), Watch: Levi's

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...