Sayfalar

Follow me around the world

25 Şubat 2014 Salı

BURGENDY

İlkokulu İsviçre'de okuduğum için çok güzel etkinliklerimiz olurdu okulda. Sirkler, tiyatrolar,su baleleri, kamplar,daha neler neler... Bir keresinde sınıfça sirk düzenlemeye karar vermiştik. Ufak tefek şovlar hazırlamak için sirkte çalışan ve sihirbazlık, değişik hileler, akrobatik hareketler bilen bir abi gelmişti bize yardıma. Şovun bir parçası olarak bize parmağımızı asetona banıp yakmayı öğretti. İki saniye sonrada söndürmeyi tabiki de. Bi de sıkı sıkı tembih etti 'Evde sakın ama sakın denemeyin bunu'diye. Sanki tam tersini demiş gibi ilk günden arkadaşlarımızı eve çağırdık ablamla ve evde şov
başladı :))) Evi yakmaya hazırdık :) Odamıza çekildik arkadaşlarımızı da aldık karşımıza 'Bakıııııııınnnn biz şimdi parmağımızııı yakıcazzzzz' dedik. Dememizle birlikte aseton halıya damladı ve halı foşşşş diye alev aldı :)))) Yangını nasıl söndürdük hatırlamıyorum çünkü bizi asıl korkutan annemin bizi geberticek olmasıydı :)))) Arkadaşlarımızı evlerine saatlerce göndermemiştik annem ağzımıza etmesin diye. Zaten hayatımızda bi o gün saat 19.00 da uyumuşuzdur korkudan, annem de unuttu gitti Allah'tan :))) (hayatta her şeyden böyle yırtmanız dileğiyle iyi geceler)

Nowadays I want to go back to my childhood... I have so many memories making me smile when I remember. The one I thougth about today is from my primary school years. We had arranged a circus with my class and a man working in a circus came to teach us some thricks and acrobatic figures. One of them was burning one finger with aceton and distinguishing it in 3 seconds:) He told us never to do it at home. But as if he told us just the opposite, my sister and me invited our friends home and started our show. But what happened was deplorable because we had burned the carpet :)) I don't remember how we distinguished the flames but I know how scared we were of my mum :)) She was gonna kill us :)) That's why we didn't let our friends go home for hours :))) And it was the first and last time in our lifes we had slept at 19.00pm so that mummy could not scold us  :)))
























Elbise: Vero Moda, Denim Ceket: Miss Selfridge, Çizmeler: Mango, Çanta: YSL, Eldiven: H&M, Şapka: Mango, Küpe: Six

Dress: Vero Moda, Jean Jacket: Miss Selfridge, Boots: Mango, Bag: YSL, Gloves: H&M, Hat: Mango, Earrings: Six

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...